Jeg tilbyder Clairvoyance:

Clairvoyance er fransk og betyder klart syn💜.

Ved en clairvoyance hos mig, kan du få et klart syn på dig...et fordomsfrit, kærligt og usløret billede af, hvem du er og hvem du kan blive.

Ønsker du at bestille en session med clairvoyance, så skal du på forhånd give mig så få oplysninger om dig som muligt. 

Har du konkrete spørgsmål, tager vi dem under sessionen...send dem ikke til mig på forhånd...det kan “forurene” mit arbejde, og hjælper mig ikke

Jeg vil under en session fx kunne sætte ord på dine følelser, og hjælpe dig med at finde ud af, hvor de stammer fra. Derudover vil jeg kunne hjælpe dig, ved at fortælle dig, hvilke iboende potentialer du har.

Ingen clairvoyance er dog nogensinde ens og jeg bestemmer ikke, hvad der kommer af budskaber, så jeg kan aldrig forbedre mig før en session...for den opstår i nuet. 

Husk: at clairvoyance er vejledning/rådgivning...og at du, som i livet generelt, altid har dit frie valg i forhold til de budskaber og de råd du får!

 

Mange af mine klienter har fået hjælp til at finde ud af, om de er "på rette vej" eller hvordan de kommer det. 

De oplever ofte en stor ro og en større selvforståelse og selvindsigt når de går herfra

 

Clairvoyance kan også bestilles som coaching forløb og som par clairvoyance

 

Jeg tilbyder afdødekontakt:

Afdødekontakt opstår når og hvis de afdøde ønsker det💜

Jeg stiller ingen garantier for at opnå kontakt til en bestemt afdød, for det er ikke mig, der bestemmer, hvem af dine afdøde, der svarer, når jeg åbner op.

Så selvom du ønsker og håber på kontakt til din elskede og savnede mormor, så kan det ligeså godt være din kedelige onkel Anker, der kommer igennem.

Ved en session må du være klar til at tage imod ham også.

Uanset hvem der svarer, så kommer de ofte med smukke og personlige budskaber, der skal (be-) vise, at vores sjæl fortsætter sin rejse også efter at vores fysiske krop er død. 

 

I dagene inden en session med afdødekontakt, kan du med fordel bruge nogle timer om dagen på at tænke på den/dem, du særligt ønsker kontakt til.

På dagen kan du evt medbringe et billede i en lukket kuvert af en bestemt afdød (kun 1 person på billedet!)

Jeg må også bede dig bruge meget lidt (eller ingen) parfume til vores aftale, for jeg bruger alle mine klarsanser under en session og især min lugtesans skærpes og bruges ved afdødekontakt.

 

Opnår jeg ikke kontakt, så er sessionen gratis. 

Jeg tilbyder healing:

Healing betyder at gøre hel eller at helbrede.


Ved en healing tilføres du energi, så ubalancer og symptomer i din krop og i dit sind lindres eller heles.

Det er oftest afslappende og rart at modtage healing og de fleste føler sig tanket op med ny energi og overskud efter en behandling.


Hvordan foregår en healing?


En healing foregår på den måde, at du lægger dig fuldt påklædt på briksen, kroppen dækkes af et tæppe, og jeg sørger for at du ligger godt, så du kan slappe af. Du tilbydes en øjenmaske, da det virker afslappende.

Herefter tænder jeg for noget stille musik, og så starter jeg healingen op. 

Jeg kan placere min hænder på dine skuldre, dine ankler, dine arme eller over din krop.

Behandlingen varer ca. 1 time.

Før vi starter, er der tid til en lille samtale og efter behandlingen snakker vi om, hvordan du oplevede healingen og aftaler evt videre forløb

Jeg tilbyder Spirituel Coaching:

Spirituel coaching er et forløb, som tilrettelægges efter dine behov og ønsker💜. 

Som oftest vil forløbet starte op med en clairvoyance, som vil give dig et klart blik på, hvilke potentialer, der er i dig og i dit liv lige nu og her.

Herefter vil coachingen, som foregår i et tæt samarbejde mellem dine spirituelle guider/skytsengel, dig og mig, kunne hjælpe dig godt  på vej, mod de nye tiltag, de nye muligheder, ændrede vaner, ændrede tankemønstre eller andet, som du ønsker at implementere i dit liv💜.

 

Book mig:

Jeg afholder gerne klarsynsdemonstration for en gruppe på min 20 personer.

Kontakt mig...så finder vi ud af noget

 

Jeg holder gerne foredrag om min vej “Fra skeptiker til spirituel medie”

Kontakt mig...så finder vi en pris. 

Del siden