Jeg tilbyder Clairvoyance:

Hvis du nogen gange har svært ved at mærke dig selv og hvis du føler, at du er i ubalance med dig selv eller hvis du sidder du fast i uhensigtsmæssige handle- og/eller tankemønstre, så kan en clairvoyance hos mig være noget for dig!

Da jeg især får beskeder og budskaber via min klarfølelse er min spidskompetence helt klart problematikker, som er følelsesrelaterede.
Jeg kan sætte ord på dine følelser og hjælpe dig med at finde ud af hvor de stammer fra. Derefter vil jeg kunne hjælpe dig, ved at fortælle dig, hvilke iboende potentialer du har.

Mange af mine klienter har fået hjælp til at finde ud af, om de er "på rette vej" eller hvordan de kommer det. De oplever ofte en stor ro og en større selvforståelse og selvindsigt når de går herfra.
Ingen clairvoyance er dog nogensinde ens og jeg bestemmer ikke, hvad der kommer af budskaber, så jeg kan aldrig forbedre mig før en session...for den opstår i nuet.


Derudover får jeg ofte (ofte...ikke altid) afdødekontakt under clairvoyance.

Husk: at clairvoyance er vejledning/rådgivning...og at du, som i livet generelt, altid har dit frie valg i forhold til de budskaber og de råd du får ❤️!

Jeg tilbyder Spirituel Coaching:

Spirituel coaching er et forløb, som tilrettelægges efter dine behov og ønsker. 

Som oftest vil forløbet starte op med en clairvoyance, som vil give dig et klart blik på, hvilke potentialer, der er i dig og i dit liv lige nu og her.

Herefter vil coachingen, som foregår i et tæt samarbejde mellem dine spirituelle guider/skytsengel, dig og mig, kunne hjælpe dig godt  på vej, mod de nye tiltag, de nye muligheder, ændrede vaner, ændrede tankemønstre eller andet, som du ønsker at implementere i dit liv.

 

Jeg tilbyder Reiki Healing:

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Healing betyder at gøre hel eller at helbrede.

Som indviet Reiki Healer hjælper jeg dig med, at gøre din livsenergi hel ved hjælp af den universelle livsenergi.
Healing giver energi og ubalancer heles og helbredes.
Det er oftest afslappende og rart at modtage healing.

Hvordan foregår en behandling?

En Reiki behandling foregår på den måde, at du lægger dig fuldt påklædt på en briks og evt. dækkes af et tæppe. Herefter placerer jeg mine hænder på en række forskellige positioner på eller over din krop. Jeg starter oftest ved hovedet og forsiden af din krop og hvis jeg skønner, at det er nødvendigt vender du dig om og jeg fortsætter på bagsiden af kroppen. Behandlingen varer ca. 1 time.
Før vi starter, er der tid til en lille samtale og efter behandlingen snakker vi om, hvordan vi oplevede healingen og aftaler evt videre forløb 😊.